Hoppa till sidans innehåll

Ullmax


Vi säljer Ullmax tillsammans med Skidsektionen för att få in pengar till vår verksamhet. Vår säljperiod är oktober-februari. Säsongen 2020/21 skickar vi in beställningar till Ullmax 15/10, 15/11, 15/12, 15/1 och 15/2. Kläderna kommer hem någon vecka efter det datumet.

Väska

Det finns en väska med produkter som man kan låna hem och ta med när man säljer Ullmax. Väskan bokas hos Stefan eller Annica och du har då ansvar för att hämta/ lämna väskan samt för innehållet i väskan. Instruktioner och innehållsförteckning finns i väskan.

Säljarinfo

Utifrån de beställningar som har kommit gör Annica Backlund (Sidensjö IK:s ansvarig) en sammanställning enligt datumen ovan och ca två veckor senare kan du hämta varorna i skidstugan t.ex. vid ett träningstillfälle. Kunden swishar sin betalning i samband med att de får varorna av dig. De visar då upp betalningen för dig när de mottar varorna.

Frågor om beställning / Reklamationer

Annica Backlund 070-58 59 402

Beställningsinfo Säljare

 • Gå in på app.ullmax.se och logga in till höger på skärmen.
 • Har du aldrig loggat in tidigare registrerar du dig som ny säljare genom att klicka på ”Registrera mig som ny säljare” och fyller i dina uppgifter. Var noga med att registrera dig under rätt förening/lag/klass.
 • Nu kan du ta upp beställningar och det finns tre sätt att registrera kundernas köp på;
  1) Knappa in kundens beställning direkt, se nedan för en komplett guide.
  2) Dela din säljlänk via mejl, Facebook, Messenger eller SMS till kunden. Kunden går in via länken, lägger sin beställning vilken automatiskt hamnar på ditt konto.
  3) Kunden fyller i sin beställning i orderbladet. Dessa beställningar läggs sedan in av dig som i punkt 1.

 • När du loggat in på ditt konto klickar du på ”Lägg till ny beställning”.

 • Använd sökfunktionen för att lägga till artiklar i din beställning, sök på namnet eller artikelnumret på produkten. Du kan också trycka på knappen till höger om sökfältet och välja artiklar i en lista.

 • När du har lagt till alla produkter kunden vill ha fyller du i kundens kontaktuppgifter och klickar på ”Spara beställningen”. Vill du lägga en till order klickar du på ”Ny beställning”.

 • Alla dina beställningar ligger nu under ”Mina sparade beställningar”. Här visas även beställningar som kunder gjort själva, om du använt och spridit din egen säljlänk.

 • När du lagt in alla dina beställningar skickar du dem vidare till er kontaktperson genom att trycka på ”Skicka sparade beställningar”.

 • Beställningarna hittas sedan under ”Mina skickade beställningar” med en gul bock efter sig. När kontaktpersonen sammanställt hela gruppens beställningar och skickat dem vidare till Ullmax markeras de med en grön bock.

När säljaren sålt för 3000 kr så skickas en skön ullmössa med i beställningen.
Detta sker automatiskt, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt.

Lycka till!

Betalning

Vid swish- betalningen måste följande stå med i meddelandet: Ullmax, Ordernummer och beställarens namn.

QR-kod Swish

Swishnummer: 123 570 33 68

Har kunden inte tillgång till swish så ger du dem ett betalningsblad där de kan betala till vårt bankgiro (5474-0923). Tänk på att det återigen är viktigt att ordernummer och beställarens namn anges.

Uppdaterad: 04 APR 2020 15:42 Skribent: Lina Kjellqvist
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

  

  

Ange alt-text här.

 

natratandvard

0661-220411

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.Vårt Swishnr: 123 570 33 68

Postadress:
Sidensjö IK - Orientering
Angermannus Väg 14
89395 Sidensjö

Besöksadress:
Angermannus Väg 14
89395 Sidensjö

Kontakt:
Tel: 0706912107
E-post: This is a mailto link

Se all info